Stralen in

Stijl

Jullie gaan trouwen, van harte! Een prachtige tijd staat jullie te wachten. De voorbereidingen voor jullie huwelijk zijn net zo leuk en bijzonder als de grote dag zelf. Geniet hiervan, ik denk graag met jullie mee over de perfecte persoonlijke vormgeving van jullie ja-woord. Want deze unieke en belangrijke gebeurtenis verdient alle aandacht.

Jullie belofte aan elkaar is een leven lang liefde en trouw. Mijn belofte aan jullie is een ceremonie om nooit te vergeten. Jullie verhaal te vertellen. Vol herkenning. Met veel warmte en ruimte voor een traantje, maar dan vooral van blijdschap! En als het mag: met een vleugje humor. Dat breekt de spanning zo lekker. Jullie tweeën zijn het stralende middelpunt.

Aan mij de eervolle taak om dit gedenkwaardige moment van jullie mooiste dag te omlijsten met de juiste woorden. Om jullie te laten stralen in stijl.

Dát is Vanzelfsprekend Astrid.

Alles in

Samenspraak

Tijdens onze persoonlijke kennismaking bespreek ik diverse mogelijkheden met jullie. Door het stellen van de juiste vragen kan ik mijn beeld schetsen. Na dit gesprek heb ik graag contact met een paar mensen die dicht bij jullie staan. Zo neemt mijn schets vaste vormen aan en beschik ik over voldoende inbreng voor een aansprekend verhaal.

Anywhere, anytime

 

Een bonus van een ceremonieel spreker in de arm nemen,
is dat ik overal voor jullie klaarsta, op ieder tijdstip.

Wil je klokslag middernacht een ceremonie laten plaatsvinden?
In jullie eigen tuin, in een tent op het strand of een andere
bijzondere plek?

Ik ben van de partij!

Ceremonieel & Officieel

Ceremonieel spreker bij jullie huwelijksplechtigheid

In een paar gemeenten in Nederland is het niet toegestaan om een babs voor één dag te  benoemen. Willen jullie toch graag dat ik in deze gemeente jullie trouwceremonie verzorg, dan doe ik dit als ceremonieel spreker. Pas als we toe zijn aan het officiële ja-woord, geef ik het woord over aan de aanwezige trouwambtenaar van de gemeente. Hij of zij laat jullie dan de officiële trouwbelofte afleggen. Daarna wordt de ceremonie door mij vervolgd en voltooid. Kies je voor mijn diensten als ceremonieel spreker, dan hoeven er geen leges aan de gemeente betaald te worden.

In de echt verbinden

Via de Bestuursacademie Nederland ben ik gecertificeerd als babs en kan ik jullie wettelijk in de echt verbinden. Hiervoor laat ik mij voor één dag benoemen en beëdigen door de gemeente waarin jullie trouwen. In de meeste gemeenten van Nederland is dit mogelijk. Hieraan zijn leges (kosten) verbonden, die per gemeente verschillend zijn. In dit geval ben ik degene die jullie, tijdens de ceremonie, de wettelijke trouwbelofte laat afleggen. Dit gebeurt meestal in bijzijn van een ambtenaar van de gemeente.

Puur en

Symbolisch

Steeds vaker kiezen paren voor een ceremonieel huwelijk. Of het nu een man en een vrouw, twee mannen of twee vrouwen betreft. Waarom? Omdat dit jullie in staat stelt om je dromen over deze dag zonder enige belemmering te realiseren. Jullie trouwen dan bijvoorbeeld op een maandagochtend voor de wet (gratis, of voor een gering bedrag). Het ceremonieel huwelijk waarvoor je je gasten uitnodigt vindt dan op een zelfgekozen moment en op jullie ideale locatie plaats. De ceremonie heeft dezelfde belevenis als het wettelijk huwelijk, de aanwezigen merken nagenoeg geen verschil. Ik verzorg een prachtige ceremonie waarin jullie een persoonlijke belofte naar elkaar uitspreken. Je zegt met je hart ‘ja’ tegen elkaar, schuift ringen om, er zijn getuigen er wordt een symbolische akte getekend. Het enige verschil is, dat je het officiële papiertje (stiekem?) al op zak hebt. Bij het ceremonieel huwelijk is, net als bij de keuze voor ceremonieel spreker, geen sprake van extra leges.

Het ceremonieel huwelijk is ook een prachtige vorm wanneer je de liefde aan elkaar na jaren nog eens symbolisch wilt herbevestigen. Of wanneer je niet de behoefte hebt aan een wettelijk huwelijk, maar wél de liefde voor elkaar wilt vieren en tonen in bijzijn van familie en vrienden.

Arrangementen

Onderstaande ceremonie-arrangementen worden gebruikt als uitgangspunt. Klik op een blok om de uitgebreide omschrijving van het arrangement en het tarief te bekijken. Waar gaat jullie voorkeur naar uit? Ik denk graag met jullie mee.

Liefde voor

Muziek

Jullie lied, dat we in overleg vaststellen, kan door mij live worden uitgevoerd tijdens de ceremonie. Wil je echt iets speciaals, dan kan ik hier ook een Nederlandse songtekst op schrijven die bij jullie verhaal aansluit.

Subtiel
Samen met twee geweldige gitaristen/vocalisten treed ik op met de band Free As We Are. Akoestische sfeervolle muziek met een persoonlijke touch. Er kan een dansje op worden gedaan, maar men kan er vooral ook lekker bij doorpraten. Tarief in overleg, afhankelijk van de setting en jullie wensen. Passend voor een feest van 25 tot ongeveer 80 personen (denk aan een tuinfeest of bbq).

Spetterend
Een spectaculaire muziekshow voor jullie trouwfeest. Passend voor een gezelschap vanaf 80 personen. Eerder op de dag mocht ik jullie ja-woord begeleiden, nu treed ik op met de fantastische vijfkoppige top 2000 coverband Signature. Een spetterende show met, door mijn voorkennis, natuurlijk een persoonlijk tintje voor het bruidspaar. Tarief in overleg, afhankelijk van de setting en jullie wensen.

Vanzelfsprekend

Astrid

Hoewel juist jullie of uw verhaal centraal staat in mijn werk, is het prettig om te weten met wie je in zee gaat. Daarom een korte schets van mijzelf.

Ik ben Astrid van Nieuwenhoven en ben in ’72 geboren in een dorp op de driesprong van Friesland/Fryslân, Drenthe en Overijssel. Tegenwoordig woon ik samen met mijn partner in Burgum. In het dagelijks leven ben ik allround communicatie-adviseur. Voordat dit vak mijn hart stal, ben ik een aantal jaren actief geweest in de hotelwereld. Ik houd er van om mensen een gastvrij gevoel te geven en er op te letten dat hun wensen worden nageleefd, zowel particulier als zakelijk.

Muziek is mijn passie, voor mij een ultieme vorm van communiceren. Piano speel ik sinds mijn tiende. Zingen doe ik met veel plezier bij coverband Signature en het akoestische drietal Free As We Are.

Naast alle facetten van communicatie en muziek houd ik veel van dieren, reizen, koken en iets leuks ondernemen met goede vrienden of familie. Ik vind het een rijkdom om hiervan te mogen genieten. Bovenal ben ik gelukkig en compleet met mijn partner aan mijn zij.

Vanzelfsprekend Astrid in één zin?
Enthousiast, inlevend, gedreven en veelzijdig: de juiste toon raken, onder alle omstandigheden.

Werkgebied

 

Ik werk vanuit het mooie Burgum (Fryslân) en verricht mijn werkzaamheden hoofdzakelijk in de provincies Friesland/Fryslân, Groningen en Drenthe. Maar wonen jullie verder weg, dan kun je gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

  • 06-19949524
  • info@vanzelfsprekendastrid.nl

Stuur mij uw vraag of verzoek

U kunt mij ook bereiken door uw vraag via dit formulier aan mij te zenden. Er volgt spoedig een reactie.