Testimonials

Na de toon te hebben gezet met de prachtige live muziek bij het oplopen, was het tijd voor Astrid haar speech. Door onze verhalen en die van onze naasten samen te hebben gevoegd had ze een ontzettend grappig, luchtig en emotioneel stuk geschreven en daarmee wist ze de juiste snaar te raken. Hierdoor was de ceremonie het meest memorabele moment van de dag voor zowel ons als onze gasten. 

Lieve Astrid, dankjewel voor de leuke momenten tijdens de voorbereiding en een prachtige, emotionele, onvergetelijke dag!

Erik & Gwen


Voorafgaand aan de bruiloft hebben we hele fijne gesprekken met Astrid gehad. Deze vonden bij ons thuis plaats, lekker ontspannen aan de grote tafel. Astrid heeft een warme persoonlijkheid en ze leefde erg met ons mee. Ze heeft onze naasten gesproken en dit ontzettend goed verwoord tijdens onze ceremonie.

De trouwceremonie is hierdoor erg persoonlijk gemaakt en dat is juist waar wij zo naar op zoek waren. 

Wij kijken terug op een geweldige dag met de meest liefdevolle, hartverwarmende en enthousiaste spreker die wij ons maar konden wensen!  

Renaldo & Michelle

Na het kennismakingsgesprek zijn er diverse ontmoetingen geweest om alles goed door te spreken. Daar is echt heel veel tijd ingestoken. Alles verliep in een gemoedelijke ontspannen sfeer. Precies zoals wij onze huwelijksdag ook voor ons zagen. Gewoon relaxt.  

De huwelijksceremonie vond plaats in de dorpskerk van Zuidlaren. Het verhaal wat Astrid bracht sloot perfect bij ons aan. Lekker nuchter, hier en daar een grap en ook een paar emotionele momenten, maar zeker niet te zwaar. Ze heeft ons echt bijzonder goed aangevoeld. Zó blij dat we voor haar kozen!

Peter & Marleen