Aansprekend

presenteren

Op zoek naar iemand die uw evenement professioneel, plezierig en met persoonlijke touch presenteert? Die de dialoog kan aangaan met gasten en inspeelt op het moment? Die representatief in dienst staat van uw bijeenkomst en met u meedenkt?

Dan ga ik graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Met jarenlange ervaring in het presenteren van zakelijke en recreatieve evenementen neem ik graag de microfoon ter hand om uw activiteit in goede banen te leiden.

Vorm en

Inhoud

In een persoonlijk gesprek vindt een oriëntatie plaats over de opzet van de bijeenkomst, uw wensen en mogelijkheden. Samen maken we er een passende co-creatie van. Aan de hand van een draaiboek bereid ik vervolgens taken en teksten voor, met voldoende ruimte voor improvisatie.

Tarief

Het tarief wordt in overleg met u vastgesteld, afgestemd op de omvang van de opdracht en het doel van de bijeenkomst.

Vanzelfsprekend

Astrid

Hoewel juist jullie of uw verhaal centraal staat in mijn werk, is het prettig om te weten met wie je in zee gaat. Daarom een korte schets van mijzelf.

Ik ben Astrid van Nieuwenhoven en ben in ’72 geboren in een dorp op de driesprong van Friesland/Fryslân, Drenthe en Overijssel. Tegenwoordig woon ik samen met mijn partner in Burgum. In het dagelijks leven ben ik allround communicatie-adviseur. Voordat dit vak mijn hart stal, ben ik een aantal jaren actief geweest in de hotelwereld. Ik houd er van om mensen een gastvrij gevoel te geven en er op te letten dat hun wensen worden nageleefd, zowel particulier als zakelijk.

Muziek is mijn passie, voor mij een ultieme vorm van communiceren. Piano speel ik sinds mijn tiende. Zingen doe ik met veel plezier bij coverband Signature en het akoestische drietal Free As We Are.

Naast alle facetten van communicatie en muziek houd ik veel van dieren, reizen, koken en iets leuks ondernemen met goede vrienden of familie. Ik vind het een rijkdom om hiervan te mogen genieten. Bovenal ben ik gelukkig en compleet met mijn partner aan mijn zij.

Vanzelfsprekend Astrid in één zin?
Enthousiast, inlevend, gedreven en veelzijdig: de juiste toon raken, onder alle omstandigheden.

Werkgebied

 

Ik werk vanuit het mooie Burgum (Fryslân) en verricht mijn werkzaamheden hoofdzakelijk in de provincies Friesland/Fryslân, Groningen en Drenthe. Maar wonen jullie verder weg, dan kun je gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

  • 06-19949524
  • info@vanzelfsprekendastrid.nl

Stuur mij uw vraag of verzoek

U kunt mij ook bereiken door uw vraag via dit formulier aan mij te zenden. Er volgt spoedig een reactie.