WAT PAST BIJ JULLIE?

Ceremonieel & Officieel. Het kan allebei. 

Wil je officieel voor de wet door mij getrouwd worden? Veel gemeenten staan een babs voor één dag toe. Doen ze dat niet, dan zijn er andere werkwijzen die er in kunnen voorzien dat ik jullie ceremonie verzorg. Ik werk dan bijvoorbeeld samen met de ambtenaar van de gemeente. 

Negen op de tien bruidsparen die ik mag trouwen hebben voor ogen dat zij van hun ceremonie én de voorbereiding daarvan een feestje willen maken. Puntjes op de i en alle vrijheid van handelen. Zij kiezen dan voor een ceremonieel huwelijk. De wettelijke krabbel zet je dan bijvoorbeeld eerder in de week waarin je trouwt. Dit geeft je alle ruimte om jouw ceremonie op ieder tijdstip en op elke locatie die je maar wenst door mij te laten verzorgen. Zonder regels, maar onder de voorwaarden die jullie zélf belangrijk vinden, in de sfeer die jullie kenmerkt als stel.

Hieronder tref je twee keuzepakketten aan. De één heet  Zeg 'ja' in stijl, de ander Spraakmakend. Maar weet, dat in overleg (bijna) alles mogelijk is. Niets is immers zo persoonlijk als jullie trouwceremonie!  


Keuzepakketten: