Woorden van

Waarde

Bij het afscheid van uw dierbare wilt u dat er betekenisvol gesproken wordt. Een mooi verhaal, dat recht doet aan het leven en de persoonlijkheid van deze persoon. Daarbij mag een gevoelige snaar geraakt worden, maar ook een glimlach van herkenning verschijnen. Herinneringen die uw hart en dat van anderen verwarmen. Dat is wat u wenst op deze dag: een sfeer van dankbaarheid en geborgenheid.

Vorm en

Verhaal

Graag maak ik persoonlijk kennis met u en een aantal naasten. We bespreken de mogelijkheden van de ceremonie. Wilt u als familie een bijdrage leveren aan de dienst, dan is dit een mooie meerwaarde. U kunt denken aan het delen van een persoonlijke ervaring of het voorlezen van een zelfgeschreven brief of gedicht. Het ontsteken van een kaars kan een fraaie symbolische handing zijn die door (klein-)kinderen wordt uitgevoerd. Ik denk graag met u mee. Op basis van ons gesprek schrijf ik een passend verhaal voor het afscheid.

Tarief

Omdat wensen verschillen, maak ik graag een prijs op maat voor u. Ter indicatie: een voorbereidend persoonlijk gesprek, gevolgd door een afscheid met ceremoniële begeleiding en een passende toespraak bedraagt ongeveer € 350,- (exclusief btw en reiskosten à € 0,19/km). Soms worden de kosten voor mijn ceremoniële diensten vergoed door uw verzekering. U kunt dit navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Muziek

uit het hart

Als u wilt, kan ik live muziek verzorgen en dit in mijn verhaal opnemen. Ik zing één of meerdere akoestische nummers (keuze in overleg), begeleid door een gitarist of ik begeleid mijzelf op piano wanneer deze aanwezig is. Muziek doet iets met je, het raakt je hart. Veel mensen ervaren live muziek als speciaal en waardevol. Ik heb hier fijne reacties op mogen ontvangen (referenties ter inzage beschikbaar).

Vanzelfsprekend

Astrid

Hoewel juist jullie of uw verhaal centraal staat in mijn werk, is het prettig om te weten met wie je in zee gaat. Daarom een korte schets van mijzelf.

Ik ben Astrid van Nieuwenhoven en ben in ’72 geboren in een dorp op de driesprong van Friesland/Fryslân, Drenthe en Overijssel. Tegenwoordig woon ik samen met mijn partner in Burgum. In het dagelijks leven ben ik allround communicatie-adviseur. Voordat dit vak mijn hart stal, ben ik een aantal jaren actief geweest in de hotelwereld. Ik houd er van om mensen een gastvrij gevoel te geven en er op te letten dat hun wensen worden nageleefd, zowel particulier als zakelijk.

Muziek is mijn passie, voor mij een ultieme vorm van communiceren. Piano speel ik sinds mijn tiende. Zingen doe ik met veel plezier bij coverband Signature en het akoestische drietal Free As We Are.

Naast alle facetten van communicatie en muziek houd ik veel van dieren, reizen, koken en iets leuks ondernemen met goede vrienden of familie. Ik vind het een rijkdom om hiervan te mogen genieten. Bovenal ben ik gelukkig en compleet met mijn partner aan mijn zij.

Vanzelfsprekend Astrid in één zin?
Enthousiast, inlevend, gedreven en veelzijdig: de juiste toon raken, onder alle omstandigheden.

Werkgebied

 

Ik werk vanuit het mooie Burgum (Fryslân) en verricht mijn werkzaamheden hoofdzakelijk in de provincies Friesland/Fryslân, Groningen en Drenthe. Maar wonen jullie verder weg, dan kun je gerust contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

  • 06-19949524
  • info@vanzelfsprekendastrid.nl

Stuur mij uw vraag of verzoek

U kunt mij ook bereiken door uw vraag via dit formulier aan mij te zenden. Er volgt spoedig een reactie.